Çanakkale Mehmet Akif Ersoy

Güncelleme Tarihi: 22/11/2018

Mesut Çayır.jpg

MESUT ÇAYIR

04.08.1977  Çanakkale doğumlu olup, 2003 yılında On sekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılından bu yana Çanakkale Devlet Hastanesinde görev yapmaktadır. Hastanemizde  8 yıl bilgi işlem sorumlu personeli olarak çalışmıştır. 2013 yılından itibaren Çanakkale Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Erkan Can.jpg

ERKAN CAN

1976 Almanya doğumlu. İlk ve orta öğrenimi Biga’da tamamladıktan sonra Çan Sağlık Meslek lisesinden 1994 yılında Sağlık Memuru olarak mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde İşletme ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği ile lisans eğitimini tamamladıktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans yapmıştır. 1996 yılında Lapseki Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak göreve başlamış ve burada çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra, 2016 yılında Çanakkale Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup halen bu görevde devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kani Doğru.jpg

KANİ DOĞRU

15.03.1968 Çataltepe doğumlu olup, ilk ve ortaöğrenimini Çanakkale’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans ve İşletme Fakültesi’ni lisans mezunu olarak tamamladı. 1993 yılından beri Çanakkale Devlet Hastanesi’nde V.H.K.İ. olarak görev yapmıştır. 15.12.2017 tarihinden itibaren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Tayfun Ünver.jpg

TAYFUN ÜNVER

1972 ÇANAKKALE doğumlu olup, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler (Önlisans) ve İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Çanakkale Devlet Hastanesinde 1996-2013 Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi olarak görev yapmıştır.2013- 2016 Yılları arasında Çanakkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Bütçe Uzmanı ve Muhasebe Md.Yrd. olarak görev yapmıştır.01.02.2016-14.12.2017 yılları arasında Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmıştır. 14.12.2017 tarihinden itibaren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.